Verzorging Extensions

De juiste verzorging van de hairextensions is één van de belangrijkste punten om lang te kunnen genieten van u haarverlenging.

1. Borstel het haar voor het wassen helemaal goed door. Was het haar met de geadviseerde GH1 Shampoo met de lengte mee van boven naar beneden, zodat er geen klitten kunnen ontstaan. Spoel de shampoo goed uit, ook met de lengte van het haar mee van boven naar beneden. Daarnaast hebben de hairextensions extra voeding nodig omdat deze niet vanuit de hoofdhuid worden gevoed. Hiervoor kunt u het beste de professionele GH2 Conditioner en de GH3 Mask gebruiken. Deze geeft de extra voeding die het haar nodig heeft en maakt het haar klitvrij wat heel belangrijk is. Gebruik de conditioner en mask niet in de bondingen van de hairextensions.Gebruik de GH4 Silk voor een briljante glans in de haarpunten

2. Ga NOOIT met nat haar naar bed.

3. Borstel het haar minimaal 2 maal per dag met een harde extensionborstel goed door (ook over de bonding) om klitvorming tussen de hoofdhuid en bonding te voorkomen. Begin altijd vanuit de punten van boven naar beneden.

4. U mag nooit 2 merken extensions gebruiken. Verschillende merken kunnen gaan klitten met elkaar en of de hairextensions kunnen droog en pluizig worden.

5. Na het plaatsen van de wax hairextensions mag je de hairextensions 24 uur niet wassen, dit in verband met het uitharden van de bonding. Gaat U de hairextensions toch binnen de 24 uur wassen, bestaat de kans dat de extensions er uit gaan glijden en kan er veel haarverlies plaats vinden.

Great Hair shampoo250 ml€ 9,95
Great Hair conditioner250 ml€ 9,95
Great Hair mask200 ml€ 12,50
Great Hair silk80 ml€ 12,50
Great Hair borstel € 6,95
Great Hair verzorgingspakket € 42,50